05.06.2023

4-6 YAŞ KUR'AN KURSU MEZUNİYET ŞENLİĞİ

*4-6 YAŞ KUR'AN KURSU MEZUNİYET ŞENLİĞİ*

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında Yıl Sonu Etkinliği düzenleniyor.

Bu kapsamda Karakoyunlu İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursumuzda Öğretim gören Öğrencilerimizin Yıl Sonu programı gerçekleştirildi.

Müftülüğümüz Bünyesinde 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencilerinin Hazırladıkları Sene Sonu Etkinlikleri Göz Kamaştırdı. Yıl İçerisinde Edindikleri Maharetlerini Sergilediler Ve Öğrendikleri Bilgileri İzleyicilerle Paylaştılar.

Karakoyunlu ilçesinde gerçekleştirilen Programa Karakoyunlu İlçe Müftüsü İhsan KURT, ilçe vaizi Servet KARAGİYİM, din görevlileri, 4/6 yaş kursuna mensub öğrenciler, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Sn. İhsan KURT; "Edep, ahlak, ve haya ile mücehhez, Milli ve Manevi değerlere bağlı, Kur'an ve sünnet çerçevesinde bir hayatı benimsemiş sağlam nesillerin yetişmesini amaçlayan başkanlığımızın 4-6 yaş Kur'an kursları çok önemli bir hizmet deruhte etmektedir." İfadelerini kullandı.

KURT; Programda emeği geçen 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticilerine, Din görevlilerimize, ve katılım sağlayan herkese Teşekkür etti.