27.10.2022

'' Kitap Oku-Yorum '' Ekim Ayı Birlikteliği

'' Kitap Oku-Yorum ''

Diyanet İşleri Başkanlığı, din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla " Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında il ve ilçe müftülükleri din görevlilerine yönelik kitap okuma ve tahlil programları düzenlenmeye devam ediyor...

Bu kapsamda İlçe Müftümüz İhsan KURT başkanlığında, İlçe Vaizimiz Servet KARAGİYİM moderatörlüğünde ve koordinesinde görevlilerimizle birlikte Karakoyunlu ilçe Müftülüğü'nde DİB. Yayınları "Neden Müslüman Oldum - İhtida Öyküleri" isimli kitabının tahlil ve kritiği yapıldı. Bütün personelin değerlendirme katılarak yorumlama da bulunması malum eser üzerinde ki istifadeyi ziyadesiyle güçlendirdi.

İlçe Müftüsü İhsan KURT'un eser ve konuyla alakalı genel derleme ve değerlendirmelerinin ardından oturum sona erdi.