27.10.2022

Ekim ayı Mutat İlçe Müftülüğü Toplantısı

Ekim ayı Mutat İlçe Müftülüğü Toplantısı İlçe Müftüsü İhsan KURT riyasetinde Karakoyunlu ilçe Müftülüğünde gerçekleşti.

İlçe Müftüsü İhsan KURT; Personelin ve din gönüllüsü hocaların çalışmalarından, gayretlerinden ve hizmetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek özverili çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu ifade ederken gündem maddeleri üzerinden hizmetlerin daha da verimli hale gelmesini sağlayacak tavsiyelerle toplantıya devam etti.

Merkez ve köy personellerinin katıldığı toplantıda, halka daha iyi hizmet vermek ve birlikte koordineyi güçlendirmek, yapılan bütün hizmet ve faaliyetlerelde birlikteliği sağlamak, verimliliği arttırmak adına ilçe müftüsü İhsan KURT detaylı hatırlatma, öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Toplantıda genel güncel konular işlenirken aynı zamanda personelin istek ve şikayetleri dinlenerek yapılacak hizmetlerin azami kazanım ve etki devamlılığı için istişareler yapıldı. Toplantının hayırlara vesile olması temenni edilerek toplantı oturumu sona erdi.