19.04.2024

Şehit Er Erhan Çiyapul'un Şehadetinin Yıl Dönümü Münasebetiyle Mevlit Programı Düzenlendi

Şehit Piyade sözleşmeli Er Erhan Çiyapul'un şehadetinin yıl dönümü münasebetiyle ilçe Kaymakamımız Fatih Özcan İlçe Müftümüz Osman Fidan ve beraberindeki heyet şehit ailesine ziyarette bulundu.

Ziyarette şehidimiz için hocalarımız tarafından Kur'an'ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ziyaret Müftü Fidan'ın yapmış olduğu dua ve aileye taziye dileklerini iletmesi ile son buldu.

Ardından Şehit Er Erhan Çiyapul Camii'nde şehidimizin şehadetinin yıl dönümü münasebetiyle mevlit programı düzenlendi. Programa ilçe Kaymakamı Fatih Özcan, ilçe Müftüsü Osman Fidan, İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayıp ardından Kürtçe ve Türkçe mevlitten bahirlerin okunması ve akabinde Müftü Fidan'ın yapmış olduğu dua ile mevlit programı son buldu. Cuma namazı sonrasında Şehit ailesinin cemaate yapmış olduğu yemek ve çay ikramıyla da program nihayete erdi.