11.03.2024

İki Aile Arasındaki Husumet Barışla Sonlandı

Aralık'da BAYAZIT ve  KİS aileleri arasında  altı ay  önce bir kişinin ağır yaralandığı iki aile arasındaki husumet barışla son buldu.

Aralık Belediye Başkanı Mustafa GÜZELKAYA, Aralık İlçe Müftüsü Osman FİDAN, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin ŞAYRAN, Din görevlileri, bölgedeki kanaat örderleri, iş insanları ve cok sayıda vatandaşın katıldığı barış programı Aralık'ta geniş katılımla gerçekleşti.

İlçe Müftümüz Osman Fidan, BAYAZIT ve KİS ailelerine göstermiş oldukları, erdemli ve olgun davranışlarından ötürü tebrik ederken; "Müntesibi olduğumuz dinin adı İslam yani barıştır, bundan dolayıdır ki Müslüman Müslümana karşı kindar ve düşman olamaz. İnsan hata edebilir ama hata edenlerin en hayırlıları hatasını anlayıp, pişman olup hatasından dönenlerdir. Hata eden hatasını anlayıp pişmanlık göstermiş karşı tarafta affederek erdemli davranmış"  diyerek her iki aileye de barışlarının daim olması ve bir daha böyle tatsızlıkların yaşanmaması dileğinde bulundu.