17.08.2018

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

2018 yılı Yaz Kur’an kurslarının sona ermesi ile Iğdır İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında karne heyecanı yaşandı.

4-6 yaş grubu Minik Yürekler Kur’an Kursu ve Merkez Ulu Cami Yaz Kur’an Kursu kapanış programlarına katılan İl Müftü Vekili Muzaffer MARANGOZOĞLU öğrencilere karnelerini vermeden önce kısa bir konuşma yaptı. MARANGOZOĞLU ”öncelikle yaz boyunca büyük bir özveri ile çalışan, sizlerin vatana, millete ve İslam’a faydalı bireyler olarak yetişmeniz için ellerinden gelen gayreti gösteren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizler, bu küçük yaşta buralardan aldığınız eğitimle ileriki yaşlarda bizleri gururlandıracaksınız. Şu üç şeyi hayatınız boyunca hiç unutmayın. Allah’ı sevmek ve bağlılığımızı ortaya koymak. Anne-babamızı sevmek ve bağlılığımızı ortaya koymak. Vatanımızı-milletimizi sevmek ve bağlılığımızı ortaya koymak. Eğer bu hususlara dikkat ederseniz, inşallah hayatınız boyunca başarılı olursunuz. Hepinizin Kurban Bayramını şimdiden kutlarım. Ailelerinize teşekkürlerimi sunar. hayatınızda başarılar dilerim ‘ dedi.

Kursların sona ermesi ile karnelerini Müftü Vekili Muzaffer MARANGOZOĞLU ’ndan almanın heyecanını yaşayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.