11.06.2018

Müftülüğümüzden Akademisyenlere İftar Programı

Iğdır İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile, Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Kadın ve İslam” çalıştayı için ilimize gelen akademisyenlere ve ilahiyat kadrosuna iftar yemeği verildi.

İftar programına Iğdır Üniversitesi Rektörü İbrahim Hakkı ALMA, Iğdır İl Müftüsü Mustafa TEKİN, İstanbul İbn-ü Haldun Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan KAPLAN, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Prof. Dr. M. Halil ÇİÇEK, Kırıkkale Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Hidayet TUKSAL, Ağrı İbrahim ÇEÇEN Üniversitesinden Doç. Dr. M. Salih GEÇİT, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari kadrosu katıldı.

İftar yemeğinin ardından misafirlere Iğdır üniversitesi Kampüs cami gezdirilip, teravih namazı kılındı. Namaz çıkışı cami avlusunda kurulan platformda çay ikramı yapıldı.