05.02.2018

Afrin Şehitlerimiz İçin Helva Dağıtıldı

Valimiz Sn. Enver ÜNLÜ; Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Taner GÜNEŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet SAĞLAM, İl Emniyet Müdürü Melih EKİCİ, İl Jandarma Komutanı Hakan BAŞAKÇI ve İl Müftüsü Cüneyt KULAZ ile birlikte Iğdır Merkez Ulu Camii’nde Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz için helva dağıttı.

Iğdır Valiliği tarafından organize edilen programda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ tarafından şehitlerimiz ve operasyon bölgesindeki askerlerimiz için dua edildi

Vali ÜNLÜ; Türk Sancağını canından kıymetli bilen Mehmetçiklerimizin harekâtı başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten Valimiz; ‘‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda canlarını bizler ve bizim evlatlarımız için feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Her zaman onların emanetlerine sahip çıkacağız. PKK, DEAŞ, YPG, PYD ve onların destekçilerine karşı ülkemizin büyük bir mücadelesi var. Operasyon bölgesinde bulunan askerlerimizi Allah muvaffak eylesin.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.