25.10.2017

İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’dan Yeşil Iğdır Gazetesine Ziyaret

Iğdır İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler’ günü dolayısıyla Yeşil Iğdır Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar ŞIKTAŞ ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, “Yaşadığımız yüzyılın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Bu nedenle 21 Ekim dünya gazeteciler bayramlarını kutluyorum” dedi.

Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar ŞIKTAŞ ise bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’a teşekkür etti.