07.10.2017

Iğdır Ulu Camii’nde Kur’an-ı Kerim Ziyafeti

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Iğdır ulu Camii’nde İl Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.

Cuma namazı öncesi düzenlenen programa, vatandaşların yanı sıra İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Iğdır’da bulunan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA, İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Ebubekir Camii Müezzin-Kayyımı Furkan ÇINAR ve din görevlileri katıldı.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA ve Müezzin-Kayyım Furkan ÇINAR tarafından verilen Kur’an ziyafetini vatandaşlar coşku ile takip etti.

Kur’an ziyafeti sonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, başta Peygamber Efendimiz olmak üzere vefat eden din görevlileri ve tüm şehitlerin ruhlarına ithafen dua etti.