29.08.2017

Türkiye Diyanet Vakfı Iğdır Şubesi Vekâletle Kurban Bağışlarını Kabul Ediyor

Iğdır Müftülüğü tarafından 2017 yılı vekâletle kurban kesimi için Müftülük önüne stant kuruldu.

Kesecekleri kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlara yardımcı olunması amacıyla kurulan stantta TDV Iğdır Şubesi personeli görevlendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1993 yılından günümüze kadar her yıl dini esaslara uygun bir şekilde kesilen ve bu yıl ki kurban teması olan "Kurbanlarımız kardeşlik için" adı altında hayırsever vatandaşlardan alınan vekâletle kurbanlar ihtiyaç sahiplerine düzenli ve titiz bir şekilde ulaştırılıyor.

Iğdır Merkeze bağlı yüzbaşılar köyü sakinlerinden Resul URAK ve altı kardeş, bu yıl kurbanlarını TDV Iğdır şubesine gelerek muhtaçlara ulaştırılmak üzere kurban vekâleti verdi. URAK, bu yıl ki "Kurbanlarımız kardeşlik için" olsun dedi.

İl Müftüsü Cüneyt KULAZ kurban vekâletinde bulunan hayırsever ve duyarlı vatandaşa teşekkür etti.