07.06.2017

Iğdır Merkez Camii’nde Kur’an Ziyafeti

Diyanet İşleri Başkanlığınca planlanan ve Ramazan ayı boyunca her gün bir ilde olacak şekilde organizesi yapılan Kur’an Ziyafeti Programı 5 Haziran 2017 Pazartesi günü teravih namazından önce Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.

“5. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’na katılan Hafızlardan; Filipinli M. Nadhir ASGAR, Endonezyalı Harmako ve İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü Personeli Furkan ÇINAR’ın okuyucu olarak katıldıkları Kur’an Ziyafeti programına ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA’da katıldı.

Vatandaşların ilgiyle takip ettiği Kur’an Ziyafeti Programının sonunda Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA ve okuyucular, İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü KULAZ, Iğdır’a gelerek, Iğdır halkına güzel ve nadide sesleri ile Kur’an Ziyafeti verdikleri için kendilerine teşekkür etti.