21.04.2017

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Yapılan Ziyaretler İle Başladı

Her yıl kutlanmakta olan ve bu yıl “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu ” ana teması altında, 17-20 Nisan 2017 tarihleri arasında, İlimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, İl Müftüsü Cüneyt KULAZ ve beraberindeki İl Müftülüğü Personeli ile birlikte Vali Ahmet Turgay ALPMAN’ı makamında ziyaretiyle başladı.

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette Müftü KULAZ, Vali ALPMAN’ı yapılacak olan ana programa davet ederek gül takdim etti ve Kutlu Doğum Haftası öncesi yapılacak olan programlar hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Müftü KULAZ, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı ALMA’yı makamında ziyaret etti. Yeni görevinden dolayı başarılar dileyen Müftü KULAZ, kendisini Kutlu Doğum programına davet ederek gül takdim etti.