21.04.2017

Iğdır’da Kutlu Doğum Programları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Teması "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" olarak belirlendi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Müftülükler tarafından Kutlu Doğum programlılarına start verildi.

Bu kapsamda Iğdır İl Müftülüğü tarafından Ensar Camii ve Kur’an Kursunda Kutlu Doğum açılış programı düzenlendi. Programa; İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Müftü Yrd. Ahmet GÖZCÜ, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan, ilahi ve kasidelerinde okunduğu programda günün anlam ve önemine binaen açılış konuşmasını İl Müftüsü Cüneyt KULAZ yaptı. Âlemlere Rahmet Olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammed  (s.a.v)’in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması temennisinde bulunan Müftü KULAZ, tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ederek katılımcılara teşekkür etti.