07.10.2016

Din görevlilerine Yönelik “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığınca, vatandaşların dini hayatına rehberlik eden Cami görevlilerinin musiki kabiliyetlerini geliştirmeleri, ezan, kamet ve sala okuyuşlarını daha iyi seviyeye getirmek ve daha nitelikli hizmet sunmalarını sağlamak amacıyla Camilerde görev yapan personel için “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursları” düzenlenmeye başlandı.

Bu doğrultuda Müftülüğümüzce 03.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında Müftülük konferans salonunda İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenlendi.

Kursa katılan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımların okuyuşlarını daha iyi seviyeye çıkarmaları için İl Müftüsü Cüneyt KULAZ kursiyerlerin sorunlarını dinleyerek onlara faydalanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.