11.08.2016

Iğdır’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik Sportif Faaliyetler

İl genelinde Müftülüğümüze bağlı hizmet veren Merkez Cami ve Kur’an Kurslarında 5252 okuyan öğrencimize beceri kazandırmak, farklı alanlarda spor dallarıyla buluşturmak, moral-motivasyon sağlamak, Aile ve toplum sevgisi yanında toplumsal hayatın becerilerini kazandırmak amaçlı eğitim verilmektedir.

Iğdır İl Müftülüğü, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu il Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası, 08.08.2016 tarihinde başlamış, 24.08.2016 Çarşamba günü saat 18.00 de yapılacak olan final karşılaşması ile sona erecektir.

2016 Yaz dönemi Futbol turnuvası 15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenmiştir.

Toplam 152 Kur’an Kursu ve Camilerden çeşitli spor dallarında 2000’e yakın öğrencimiz bu yaz sezonunda spor faaliyetlerinden yararlanmaktadır.

Öğrencilerimiz ve velileri Iğdır İl Müftülüğü, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu il Temsilciliğine katkılarından dolayı memnuniyetlerini belirtmektedirler.